Готови ли сте за летния сезон?

Сезонът на отпуските наближава и скоро всички ще живеем в банските си. Reserved рапортува с най-новата си колекция, за да създаде супер модерена визия за плажа.

Последната колекция на Reserved включва много бански костюми в различни стилове. Това е още един сезон от царуването на целия бански. Този път те са изключително женствени, секси и в никакъв случай скучни. Някои модели се отличават с красиво изрязан гръб, а други – с кройка оптически издължаваща краката, други акцентират върху деколтето. И за феновете на банските от две части сме приготвили много модели. Тук изборът няма да е лесен. В допълнение към изрязаните деколтета, идеални за слънчеви бани, има и модели, които могат да се носят и не само на плажа, но и в съчетание с къси панталони с висока талия ще са перфектни. Изборът на долнища на бански също е голям – има модели с висока талия, на вълнички и с ниска талия.

Beachwear колекцията не е само за бански костюми. Тя също така предлага и смели аксесоари, които ще са перфектно допълнение към всяка плажна визия. Преди всичко – чехли. Традиционните джапанки отстъпват място на супер модерните модели с широка каишка.  Колекцията включва както чехли, изработени от екзотична еко кожа, така и тези с все още модерните изкуствената пера. На второ място – големите чанти, които са задължителни за плажа. Този сезон плетените, декорирани с пискюли, намират място под светлините на прожекторите. Трето – шапката. Колкото по-голяма е, толкова по-модерна. Четвърто – плажно облекло, рокли и леки кафтани и пончота!

На почивка плажната визия трябва да е освен модерна и многофункционална – да е перфектна както за питие на бара, така и за разходка по плажа.

Колекцията е налична в магазин Reserved, ниво партер.