В разгара на летния сезон бихме искали да ви потопим в света на Justin Alexander и неговите рокли за най-важния ден от живота на всяка жена – сватбата!

Бутик, Alfa Brides /преди: Bridal House/ е единственият дилър на първокласната марка JUSTIN ALEXANDER  за България, като там ще откриете рокли дори за най-взискателния вкус!

А сега нека ви потопим в магията на колекция Есен/Зима 2019 Sincerity Bridal by Justin Alexander…

alfa brides bulgaria mall

Колекцията Есен 2019 е вдъхновена от принцесите и излъчва грацията на булката Sincerity. Класическата елегантност продължава да се развива с чисти и модерни стилове. Кралските сватби на Меган Маркъл и принцеса Юджйин оставиха своя отпечатък върху булчинската индустрия. Известен като „ефекта Меган Маркъл“ – изчистени и модерни тенденции при роклите заляха интернет. Принцеса Юджийн също е отишла в по-изчистена и модерна посока в деня на сватбата си, като я е доукрасила с детайли, крещящи – принцеса! Тя е притежавала всичко, за което мечтае една булка – изрязан детайл на гърба, голо рамо и изцяло плисирана пола. Това е цялото вдъхновение за тази колекция!

Почувствайте романтиката, която оживява със смели, но деликатни детайли акто дълбоко деколте, гръб, осеян с копчета, внимателно поставени върху дантелата, както и елегантни мъниста. Колекцията съдеържа в себе си стилове за всяка една булка!

А ето и някои от най-любимите ни:

Стил 44117: Съвременен романс. Тип „елече“ без презрамки, украсена с мъниста Венецианска дантела и пола тип „русалка“ с органза

alfa brides bulgaria mall

Стил 44122: Тенденционната сатенена бална рокля, която има голи рамене и е обвързана с пола, която е напълнена с плисета и дори има джобове!

Alfa brides bulgaria mall

Стил 44127: Магичният ви ден започва с рокля от две части. Нежното деколте е деликатно покрито с дантела, кято покрива и тюлената пола!

alfa brides bulgaria mall

Стил 44135: Бъдете готови да се разхождате по пътеката в тази красива бродирана дантелена бална рокля!

alfa brides bulgaria mall

Стил 44142: Тази Fit & Flare дантелена рокля със сигурност ще впечатли гостите! Отвореното V-образно деколте с дантела на Alençon  продължава до гърба и създава красив детайл, който подчертава красотата на женското тяло!  

alfa brides bulgaria mall

Стил 44149: Чувствайте се свободно в деня на сватбата си в тази A-line рокля, която се отличава с дълбоко V-образно деколте с венецианска дантела! За да бъде завършена визията, тюлената пола е съчетана с голям воал и е украсена с апликации от дантела по дължината на гърба!

alfa brides bulgaria mall

Открийте своята приказна рокля от Justin Alexander за най-важния ден от живота ви в магазин Аlfa Brides, ниво +2,  Bulgaria Mall