Лятото е в разгара си и определено вече сме на ваканционна вълна! Независимо от възможностите за почивка – на морския бряг, по планинските склонове или се налага да останем в града, тенденцията е една и сме влюбени в нея: градско САФАРИ!

Цветовата гама е изчистена, залагаща само на земните тонове – при желание, разбира се, може да добавите и по-ярък цвят за акцент! Белият цвят обаче си остава фаворит за перфектната лятна визия! А и фриволността е на мода – колкото по-семпли и удобни са дрехите, толкова по-свободно ще изследвате потайностите на градската среда!

Памучните и ленени материи са предпочитани за лятото и това не е изненадващо, защото освен, че са изключително подходящи за летните горещини, те си остават и неизменна класика в модата!

Шапките, слънчевите очила и интересните аксесоари отново от естествени материи като дърво, например, са освен перфектен завършек на цялостния аутфит, така и задължителни за защита от парещото слънце. Бъдете смели в избора си и не се колебайте – лятото е сезонът за експерименти!

Времето, прекарано със семейството е на първо място, затова грабвайте куфара и любимите си хора – и се отправете на пътешествие – дори еднодневно, то ще бъде незабравимо! А модата – важното е да се чувствате добре в кожата си и да ви е удобно – вечната класика ленена риза, плетена шапка и бял панталон, ще свърши чудесна работа!

Денина: 

Потник, панталон, елек и шал – Benetton 

Сандали – H&M 

Очила – Reserved 

Руслан:

Риза, обувки и бермуди: H&M

Очила: Reserved 

Чанта: Reserved

Саши:

Риза, бермуди и обувки: H&M