Приветстваме с голяма радост най-красивия месец – август – следобедът на годината! Дните се изнизват сякаш по-бавно, проблемите остават на заден план, а залезите ни приканват да отпуснем съзнанието си и да се насладим на живота извън офиса. Правете това, което ви прави щастливи – пътувайте с любимите хора, забавлявайте се, преоткривайте града, в който живеете, усмихвайте се повече 😍

А модните тенденции са изцяло в унисон с безвремието, което цари в този момент от годината – ефирни рокли, естествени материи и нежни аксесоари, които да завършат цялостния ви аутфит 🌅 Дрехите са леки и небрежни за цялото семейство, а вариантите да разнообразите аутфита си – много!

Този сезон шапките са на почит и ние определено обикнахме тази тенденция – от традиционната сламена шапка до класическите модели с широка периферия и тези с козирка, които са задължителен аксесоар за горещите уикенди сред природата – разбира се, прекрасната Денина ни показва, че тя може да се превърне и в моден акцент на иначе семплия и стилен тоалет.

Другата тенденция, която вече втора година е на мода, е животинският принт – за летните месеци той се превръща в почти задължителен за гардероба ви. Благодарение на роклите с по-свободна кройка, които повтарят шарките на зебра, леопард или тигър, ще спазите правилото да сте облечени отгоре до долу в животински принт – и малка тайна – инвестицията в дреха с тази шарка ще бъде оправдана, тъй като и тази есен тя ще бъдат част от задължителните елементи за тренди визия.

Дрехи сет 1:

Денина: Рокля и шапка Reserved; Бански и сандали H&M; гривна Pronta

Руслан: Риза и панталони Esprit; Обувки и гривни H&M; Очила и раница Reserved

Александър: H&M 

Дрехи сет 2:

Денина: Рокля и сандали H&M; Обеци Reserved; Колан Benetton 

Руслан: Риза и гривни H&M; Панталон Esprit; Очила: Reserved