Знаем, че краят на лятото не е любимата ти част от годината. Но с цветно настроение и аутфит, подготвен за нови училищни готини моменти с приятели и съученици, някак всичко звучи по-вълнуващо, нали?

Освен с летните истории, които си събрал за подробен разказ сред компания е важно да се подготвиш с принадлежности за една успешна учебна година. Ето предложенията, които сме подбрали.

Дрехи:

Идеалният избор за дрехи за училище е съчетанието на удобство с очарователни принтове и цветове! Училищният живот е като един друг свят, всеки един ден се случва нещо различно и ново, ето защо трябва да си добре подготен с облеклото.  Избирай нещо подходящо, независимо дали учиш, спортуваш или правиш нещо друго. Най-лесният и логичен избор са дънки с тениска, но за да изглеждаш готино и модерно се изисква нещо малко повече. Ето няколко завършени аутфити, съвсем леко разчупени, с които ще привлечеш внимание и ще покажеш индивидуалност и стил:

LC Waikiki, ниво партер
Terranova, ниво 1
H&M, ниво +1
Benetton, ниво партер
Reserved, нива партер и +1
Scandal Kids, ниво 1

Аксесоари (аутфит):

За да направиш визията си още по-интересна и различна на място се „притичват“ аксесоарите! Готини и цветни чанти, ластици, шалчета, очила, гривни, шапки и каквото ти хрумне и хареса.

Scandal Kids, ниво 1
LC Waikiki, ниво партер

Обувки:

Знаем какво изниква веднага в съзнанието ти тук – маратонки. Това е един изключително функционален и удобен избор, но не се ограничавай само до него. Спрямо сезона ще откриеш по магазините толкова красиви предложения и разновидности също на балеринки, боти, ботуши или спортно-официални равни обувки. Бъди смел и експериментирай!

Scandal Kids, ниво 1

Спортни дрехи:

Спортното облекло също е неразделна част от подготовката ви за училище. Тук удобството е на първо място. Разбира се, не купувай нещо, което не ти харесва изобщо, защото просто няма да ти е комфортно докато играеш със съучениците си и постоянно ще се притесняваш как изглеждаш. Не забравяйте, че освен анцунг ти трябват също: тениски, спортни обувки и чорапи. Най-добре да са от дишаша материя, приятна на допир.

Училищни способия и ученическа чанта:

Изпращаме лятото с носталгия и посрещаме есенните месеци с усмивка и пълна раница с нови, готини принадлежности. А какво е модерно сега за ученическа чанта? Най-различни флорални принтове, придружени с много животинки. Всякакви животинки – птици, маймунки, кученца. Разбира се и приказните герои не отстъпват място. За момчетата – любими спортни отбори и цветове, предимно в синята и зелената гама.

Booktrading, ниво 2

Други готини неща:

Ако си от тези хора, които са почитатели на всякакви готини, различни химикалчици, цветни бележки, стикери и брошки за чанти – значи си от нашата банда! В Booktrading ще откриеш всичко необходимо – ниво 2 в Bulgaria Mall.

И още нещо:

Не забравяй да вземеш хубав букет за класния ръководител. Ето няколко свежи предложения от Flower Florence (ниво -2, Bulgaria Mall):

За още вдъхновение ти предлагаме да ни посетиш на място, където те очаква разнообразие от модели и цветове. На ниво партер ще откриеш и нашата витрина на тема „Обратно на училище“. Следи във фейсбук и нашето събитие, което сме подготвили специално за едно вълнуващо посрещане на новата учебна година. Не го пропускай и задължително доведи приятели!