Лятото започна да се изплъзва бавно, а ние да се връщаме обратно към по-забързаното ежедневие. Хвърляйки по един поглед към бъдещите задачки – ни се иска да си дадем още няколко дни на семейна идилия, преди голямата подготовка!

Спокойствие, романтика и веселие може да намерим обаче във всеки един миг, за да може лятното настроение да пренесем напред през сезоните, а идилията и красотата никога да не задържаме на пауза. И именно погледнато така, словосъчетанията – „обратно вкъщи“, „обратно на училище“ и „обратно на работа“ носят със себе си съвсем различно значение и вибрации. Избираме красотата във всеки един миг, във всеки един сезон и в средата, която ни заобикаля, такава каквато е!

Обикновено през междинните сезони следваме плавна градация на цветове и материи, без да прибързваме с крайна промяна. Но тази година всичко се променя неочаквано и правим рязък завой към бляскавите детайли, кожените ботуши и светлия деним. Целта е само една – да импрегнираме лятното настроение в есента. Вдъхновявайки се от промяната, но оставяйки верни на класиката, надграждаме модната визия с емоция, различен прочит на цветове и материи, и обърнатата перспектива на детайла към основата!

Нека поговорим и за конкретните модни тенденции, които ще са в главна роля тази есен.

Цветът на 2020 според Pantone е True Blue, или иначе казано: истинско синьо. То ще продължи да завладява сърцата ни и този сезон, но ще го срещаме в леко по-тъмен и приглушен вариант. Лесно носим е и определено е изключително лесно да откриете дрехи както за офиса, така и за ежедневието.

От към тенденции в кройките – бихме могли да говорим много. Този сезон ще бъде запомнен с подплънките в раменете, които носят ретро усещане, но с нов, модерен прочит. Ако не сте били фенове досега на дрехите от миналото, този сезон ще промените мнението си. Обемните рокли с къдри тип „кукла“, обемните палта, кадифените дрехи, ще бъдат в главните роли. И ако все пак сте фенове на класиката и не бихте могли да се пречупите да носите гореизброените тенденции, то карето, синтеза черно-бяло и геометричните детайли отново са тук за вас.

Ето и няколко стилни предложения за Crème de la crème – бежово сако, буфан ръкави, карирани сака или едноцветни костюми, които все още са тотален хит. Кожата като материя също е част от модните тенденции тази есен:

View this post on Instagram

Loving my @miumiu look 👩🏼

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

За по-лежерните души, които могат да си позволят да не подготвят ежедневно своята по-строга офис визия, то движението „bohemian chic” определено ще ги удовлетвори. Бродерии, богати материи и хипи излъчването все още е на мода. 😊

View this post on Instagram

One flower a day, keeps a smile on your face

A post shared by Desigual (@desigual) on

Ние, от Bulgaria Mall, се стараем да сме тук за вас с всичко ново от света на модата!  Призоваваме ви обаче да изградите свой стил, със собствен почерк, който да е неподвластен на времето. Голяма част от тенденциите този сезон са именно такива – артикули, които бихте могли да носите повече от един сезон заради тяхната непреходност. В Bulgaria Mall ще откриете голямо разнообразие от магазини, подходящи за всеки стил и възможност на клиента. Колекции Есен/Зима 20/21 вече са при нас и ви очакваме!

Дрехи от кампанията:

Денина:

Рокля, ботуши и колан: магазин H&M, ниво партер

Руслан:

Дънки: магазин Reserved, ниво партер

Риза: магазин H&M, ниво партер

Сашко:

Дънки и риза: магазин H&M, ниво партер

Блуза: магазин Reserved, ниво партер

Раница: магазин Benetton, ниво партер

Кадри: Panic Studio

Локация: Конна база Adgor