Октомври е тук. Всичко около нас е експлозия от пищни цветове и вдъхновение, които съвсем спокойно може да пренесем и в гардероба си. Това е най-красивият сезон – приказно обаяние от топлота, спокойствие и блясък. Класическите за сезона тъмни и неутрални тонове винаги ще бъдат емблемата за този сезон. Нюанси на кафяво, червено, оранжево, бежово. Важното е да усетите красотата и да намерите този акцент за аутфита си, който да ви кара да се чувствате прекрасно. Есента рисува с красиви земни багри, но в същото време е перфектният момент да съчетаете по-базов модел дреха с нещо по-екстравагантно, открояващо се, носещо цвят в тъмните дни.

Oсвежаването на гардероба с нови покупки в актуалните тенденции за сезона е неизчерпаем източник на добро настроение за всяка жена с усещане за стил. Този сезон отново хвърляме бърз поглед към миналото като минаваме през буржоазните години на 70-те, прехвърляме се през блясъка на 80-те и диско неона на 90-те.

В първата ни статия по темата за Есен 2020 ви разказахме за някои от трендовете, които завладяват модните подиуми. Можеш да прочетеш повече тук: https://blog.bulgariamall.bg/fall-2020-bulgariamall/

А сега нека разкажем за още няколко идеи – как да сте в крак с модата този сезон:

Естествени тонове 

Вечна класика, която няма как да бъде подмината и този сезон. Няма да сбъркате с бежов тренч, пуловер/поло в бял или бежов цвят, както и с костюм в пясъчен цвят или камилово. Неутралните тонове са сигурният ви коз, ако не си падате по цветните и феерични дрехи, забелязващи се отдалеч. Едноцветните тоалети всъщност не само се са скучни, ами и често са признак за добър вкус, ако умеете да съчетавате различните нюанси. Експериментирайте, защото опциите тук са безкрайни!

View this post on Instagram

1, 2 or 3?

A post shared by Fashion Inspiration (@modeblogg) on

Диско неон от 90-те

Миналата година писахме за него, сега отново е тук. Преди са привличали погледите в клубовете с тези нюанси, сега те се пренасят и в ежедневието. Със сигурност ще донесат нужната доза яркост в иначе по-монотонните модерни визии този сезон. А и в комбинация със сивия костюм – ще бъдете на гребена на модната вълна!

Гумени ботуши

Някои ги обожават, други смятат, че гумените ботуши са само за работа в калта. От които и да сте, приемете, че тези обувки са отново на мода и ще ги виждате често в съчетания от ежедневни визии до по-официални аутфити с костюм. Удобна и функционална мода, бихме я нарекли :)

Разкроени крачоли на дънките

Висока талия и разкроени крачоли. Колкото по-широки, толкова по-модерни. Трябва да се носят внимателно обаче, тъй като са подходящи за по-високи дами или поне в съчетание с високи обувки.

View this post on Instagram

1, 2 or 3?

A post shared by Fashion Inspiration (@modeblogg) on

Вълнена риза

Втори сезон подред вълнената риза заема важно място в гардероба ни. Тя може да бъде носена по много начини, един от които дори като яке в по-топлите есенни дни. Обикновено силуетът е обемен, цветовете са по-неутрални, а карето почти винаги присъства като детайл. Вълнена риза е дреха, с която ще изглеждате страхотно, докато удобството е част от вашия аутфит. Носете я с деним, върху рокля или дори кожа.

Костюм

През есенно-зимния сезон саката ще са удължени, вталени и с подплънки. След дългогодишна пауза отново се завърнаха подплънките на раменете в палта, манта, сака и блузи. Визуално правят фигурата изправена и стройна, рамената – по-широки, а талията – по-тънка. Цветовете при костюмите са многообразни и ще сте в трендовете както в неутрални тонове, така и в по-смели цветове

Боти

Отново на мода са грубите обувки – боти, „дерби“, кубинки. Масивните подметки са задължителни, а ако все пак искате да прибавите доза цвят в ежедневието си и сте готови да експериментирате, то може да добавите връзки в космически цветове – метали, жълто, зелено

Има толкова много причини да обичаме есента, без да страдаме толкова много по лятото – една от тях със сигурност е обновявянето на новия гардероб!

Ние, от Bulgaria Mall, се стараем да сме тук за вас с всичко ново от света на модата!  Призоваваме ви обаче да изградите свой стил, със собствен почерк, който да е неподвластен на времето. Голяма част от тенденциите този сезон са именно такива – артикули, които бихте могли да носите повече от един сезон заради тяхната непреходност. В Bulgaria Mall ще откриете голямо разнообразие от магазини, подходящи за всеки стил и възможност на клиента. Колекции Есен/Зима 20/21 вече са при нас и ви очакваме!

Дрехи от кампанията:

Денина:

Рокля, ботуши и колан: магазин H&M, ниво партер

Руслан:

Дънки и каскет: магазин Reserved, ниво партер

Риза, поло и обувки: магазин H&M, ниво партер

Сашко:

Всичко: магазин H&M, ниво партер

Кадри: Panic Studio

Локация: Конна база Adgor