Днес ще ви въведем в света на първокласните български мебели, които HAMEFA произвеждат вече цели 20 години! Шоурумът им е сгушен на ниво +2 в Bulgaria Mall и при всяко влизане – се чувстваме като Алиса в Страната на чудесата, но в случая в Страната на мебелите – има предложения за всеки вкус, като характерно е желанието да „искаме всичко“, до което погледът ни се докосне!

Всичко тук е от истинско дърво, а все пак няма друго, което да създава такава топлина в дома, като мебелите от естественото дърво. Те придават не само изтънченост и акцент в дизайна, но дори чистият допир с тях създава усещане, което ни приближава по-близо до природата и дълбоките семейни традиции.

Особената красота и емоция, с която са пропити мебелите на HAMEFA, вероятно идва и от факта, че те се създават на място, напоено с уханията на горите. Фабриката в Разлог 20 години обогатява своя опит, тръгвайки от високото стъпало на старите местни умения на майсторите дърводелци. И днес мебелите имат майсторски ръчен завършек, което им придава уникалност и изисканост, която остава във времето.

Днес богатството от собствени колекции и разнообразието на модели, направени по детайл на архитекти или дизайнери за конкретен интериорен проект, показват ценността на взаимодействието на традицията с новите технологични възможности. Прецизният детайл, уникалната обработка, многообразието и изразителността на цветовете, разкриват майсторското владеене на материала и елегантно преплитат класически линии и модерна визия. Благородното и топло излъчване на дървесините е нюансирано в различните видове масив, от които са изпълнени мебелите – бор, череша, дъб.

Превърнала старите традиции в съвременни технологии и дизайн, фабриката представя своите първокласни мебели и в собствен Шоурум в София, Bulgaria Mall. Два пъти в годината колекцията изцяло се подновява, за да може да се представят нови дизайнерски решения и най-вече да се отразят най-новите тенденции. Силата на HAMEFA обаче е най-вече в създаването на индивидуални интериори за ценители. Всеки клиент контактува с личен интериорен дизайнер от HAMEFA, за да получи максимално лично отношение и създадени специално за него мебели с дух.  

HAMEFA Showroom

София, Bulgaria Mall, ет. 2

www.hamefa.com

Facebook: https://www.facebook.com/hamefa/

Instagram: https://www.instagram.com/hamefa_1/