Madame Coco е марка, създадена в резултат на нуждите на потребителите и бързо става лидер в сектора на домашния текстил и декорации. Смело можем да кажем, че Madame Coco вече е една от най-значимите марки на пазара и все повече се разраства в много страни. В момента тя обслужва 100 милиона потребители годишно в своите 300 магазина в 90 града в 16 държави и 4 милиона последователи в социалните медии.

Madame Coco стартира, като предлага на потребителите класически текстилни изделия за дома с европейски дизайн и разширява гамата си от продукти с категории извън текстила, като стъкло и кристал, кухненски принадлежности и съдове за хранене, пластмасови изделия, продукти за лична хигиена и козметика. Обогатявайки своя широк набор от продукти с уникален дизайн, тя се превърна в марка, която потребителите обичат и следват. С натуралните си съставки козметиката с марка Repertoire продължава да бъде първият избор за всеки, който желае да добави естествена красота в живота си.

Целта на марката Madame Coco е да бъде най-обичаната и предпочитана марка за домашни продукти през следващите 10 години в Европа и Близкия изток.

По случай откриването на магазина на 10 януари 2019, всичко в Madame Coco до 19.01 ще бъде намалено с -25%. Очакваме Ви!