Най-вероятно вече знаете какво е Pop Up Month в Bulgaria Mall и сме сигурни, че ще ви впечатлим и със следващите ни гости. За нас е огромно удоволствие да бъдем домакин на модни и детски брандове на страхотни селектирани български дизайнерим, от които до момента пазарувахме само онлайн. Да се докоснете до любимите си творци, да откриете нови и да се впуснете в магията на едно ново шопинг преживяване!

Вторият ни гост е един малък семеен бизнес, създаден преди около 10 години. Казва се Артелие.

Спечелиха ни с любовта, която се създава всеки един артикул, с прецизност до всеки един детайл. Бройките са малко, работата – само на ръка.

Дрешникът на Артелие се съчинява и пълни с фантазиите на Елена (собстеничката на бранда), които биват разкроени и оверлогнати, така че да заемат сигурно място в твоя гардероб.  Артелие според нея е „за най-ценните моменти, тези, в които започвате деня с глътка кафе и чист въздух, приказвате с приятели на по чаша Кайпириня или просто се обичате с любимия човек.“

Идеи, дизайни, стикери и предложения се насърчават и приемат пред всичко останало.
В Артелие сме готови да се отзовем и реализираме всяка една разумна нужда или хрумване – ще сме повече от щастливи да спретнем нещо лично за Вас.

Почеркът на Артелие се разчита в малките, но изразителни акценти и детайли, които лесно ще разпознаете. Авторският ни нюх диктува, че дрешниците трябва да бъдат универсални, практични и удобни, затова мислим дизайните на дрехите с идеята да се „разпъват и свиват“ до няколко стандартни размера, и да имат повече от една функция в повечето случаи.

От миналата година @artelieohyeah и @nikascookbook се колабобират и ще откриете предложенията и на този бранд в Artelie Pop Up Showroom в Bulgaria Mall от 5 до 14 март. Ника е графичен дизайнер и илюстратор и предлага принтове, ръчен ситопечат и сувенири.

Copyright: Mariana Petrova – mamuri

Те са глътката свеж въздух, от който се нуждаете в началото на всеки нов сезон, и сме сигурни, че има с какво да ни изненадат приятно и този път.

Ще ви очакваме в POP UP магазин Artelie от 5 до 14 март. Работно време е от 11:00 до 20:00 часа, всеки ден.

Instagram: https://www.instagram.com/ArtelieOhYeah/

Facebook: https://www.facebook.com/artelie

Website: https://artelie.com/bg/