Pop Up Month е нашият проект, в който влагаме много положителни чувства и се надяваме да усещате цялата любов, която струи от кампанията и всички прекрасни български брандове, които събираме на едно място за вас. Подбираме страхотни марки, които досега не са показвани във физически магазин, за да се докоснете до тях, да откриете нови творци и да се впуснете в магията на едно ново шопинг преживяване!

Приветстваме и първия ни ДЕТСКИ бранд – Bambuki Family.

Знаем колко е важно за всеки родител да дава най-доброто за своето мъниче. Bambuki Family не е просто бранд, а една истинска любов! В качеството си на съвестни родители, собствениците на бранда, канят всички нас, да се потопим в красивия свят, в който заедно да изберем екологични материали за детските играчки, мислейки за планетата, на която именно нашите деца ще пораснат.

На 8 март, празникът на майката, очакваме с нетърпение откриването на детския бранд Bambuki Family! Те ще гостуват на Bulgaria Mall до 15 март на ниво +1, с работно време от 11:00 до 19:00 часа, всеки ден.

В техния шоурум в Bulgaria Mall ще имате възможност да се докоснете до ръчно изработени бебешки играчки, аксесоари и декорация, които са направени от напълно рециклируеми материали. Модерен дизайн с пастелна палитра от цветове и естествено дърво – всичко това приканва за весели и неспирни игри,но без свръхстимулиране.

Опростените бебешки артикули на Bambuki Family са и страхотно допълнение към всяка детска стая, внасяйки свежест и спокойствие в интериора.

Всичко това ви очаква от 8 март в Bulgaria Mall! Заповядайте на ниво +1, където лично собствениците на бранда ще ви очакват, за да разкажат за своята история и продукти. 

Bambuki Family:

Facebook: https://www.facebook.com/bambukishop/

Instagram: https://www.instagram.com/bambuki_family/

Ще ви очакваме в POP UP магазин Bambuki Family от 8 до 15 март. Работно време е от 11:00 до 20:00 часа, всеки ден. Ниво +1

За повече информация – кои брандове може да очаквате в Bulgaria Mall в Pop Up Month, следете ни в социалните ни мрежи.