Февруари месец в Bulgaria Mall e Pop Up Month! Какво ознaчава това?

През следващите седмици ще бъдем домакин на няколко модни и детски брандове на страхотни селектирани български дизайнери, от които до момента пазарувахме само онлайн. Давайки възможност на нашите клиенти да се докоснат до самия бранд на живо, отваря врати към едно ново и вълнуващо шопинг преживяване, което нямаме търпение да споделим с вас!

ПЪРВИЯТ НИ ГОСТ този месец е KIPRA.

Нека ви запознаем кой стои зад този бранд, какво да очаквате и какви вълшебни артикули може да откриете в магазина на Kipra. Какво казва Мариела Скендерова, създателката на този отличаващ се и вдъхновяващ бранд, прочетете сами:

Кипра е усмивка. Пламъче в очите. Кипра е да виждаш хубавото покрай теб и да не пропускаш да му се порадваш.Кипра е животът, любовта, природата – всичко, което ни вдъхнови да създадем обувки и чанти с отличителни черти и характер.Мангошите няма как да сбъркаш – нужно ти е само да ги погледнеш и виждаш как един тон магия е превърнала простичките галоши в неповторими, свежи и модерни обувки, с които винаги ще се отличиш в тълпата.А чантите ще поберат всичките ти тайни и ще разказват истории – романтични, кокетни, истински.

Всички мангоши и чанти Кипра са ръчно изработени, а за направата им тяхната създателка, Мариела Скендерова, влага цялата красота, вдъхновение и любов, които открива в света около себе си.

Мариела Скендерова е многопластов артист, който твори и в Mangoshee Atelier /да се чете: Манги/ – ателие за декориране на всякакви събития и молове, както и приказни сватби. Тя влага цялата красота, вдъхновение и любов, които открива в света около себе си. Всички артикули, които ще откриете от следващата седмица в магазина на Кипра, са ръчно изработени от качествени материали.

Какво може да откриете в POP UP магазин KIPRA? Обувки, чанти и дори нашийници за косматите ви приятели. При всички продукти се балансира между здравина, практичност и дизайн, ползвайки комбинация от материали, които гарантират както добрия вид, така и здравината на продукта.

Ще ви очакваме в POP UP магазин KIPRA от понеделник, 15 февруари, до 15 март. Работно време е от 11:00 до 20:00 часа, всеки ден.