Pop Up Month е нашият проект, в който влагаме много положителни чувства и се надяваме да усещате цялата любов, която струи от кампанията и всички прекрасни български брандове, които събираме на едно място за вас. Подбираме страхотни марки, които досега не са показвани във физически магазин, за да се докоснете до тях, да откриете нови творци и да се впуснете в магията на едно ново шопинг преживяване!

Днес ви представяме Vintage Summer!

Vintage Summer е независим бранд за дрехи, който вдъхновява момичетата да бъдат себе си! Всяка тяхна дреха носи свобода, дава истинска женственост и неовторимост. Вярват в босите крака, залезите, истинските приятели и приключенията. Момичетата зад бранда са ни познати градски лица, които при всяка среща зареждат всичко около тях с неспирна енергия, много позитивни чувства и ни карат да мечтаем за вечно лято!

Производството им е малко, работят с качествени естествени материи и са се настанили дълбоко в сърцата ни вече над седем години! Мотивират ни да бъдем себе си, да изразяваме женската си същност, да се наслаждаме на живота!

Споделяме с вас и какво казват те самите за себе си, защото е толкова красиво, че не бихме искали да променяме думите им:

Вярваме в лятото и свободата. Вярваме, че да бъдеш себе си е най-страхотното нещо. Вярваме, че момичетата са силни и красиви. Вярваме в мечтите.  Искаме дрехите ни да носят свобода, и искаме да правят момичетата по-щастливи. Нарекохме бранда си Vintage Summer,  за да пазим духа на лятото във всеки един момент. Затова нашите рокли ще бъдат перфектни за офиса, но и за залеза, за парти или за романтична вечеря, за събота вечер с приятели и за далечно пътуване. Във всяка наша колекция създаваме “любимите” дрехи, тези, за които винаги сме мечтали и гарантираме, че ще са ви удобни и приятни за носене.Нямаме свръхпроизводство и всяка наша дреха е създадена в лимитирана серия. Всяка наша кройка е направена по-добра, защото дрехите трябва да носят свобода и красота! Всеки наш артикул се изработва в условията на добър и справедлив труд. Вярваме, че развиваме средата и че сме бранд, който я променя към по-добро. 

Момичетата имат и интересна история как е започнало всичко – съвсем спонтанно! Имали са нужда да ушият сами шаферските си рокли за сватбата на Тина, и Ани, заедно с нейните баба и майка, са направили първите поли, след които се е родила идеята за бранда. От тогава насам – те правят роклите, за които мечтаят те самите!

Вдъхновение черпят от:

Силните момичета. Истинските приятели. Босите крака. Любовта. Пътуванията. Чаша вино и хартиена книга. Мама. Студените сутрини. Дъждът. Аромат на кафе. Светлината. Давид. Уморените крака. Бързането. Хората. Шоколад. Florence & The Machine.

Pop Up магазинът им носи усещане за свобода, нюансите са земни и ни пренасят на мечтани дестинации! Заповядайте да се пренесете в една феерия от красиви и удобни дрехи, интересни аксесоари и едни усмихнати момичета, които ще ви очакват с най-голямо нетърпение до 14 март!

Ще ви очакваме в POP UP магазин Vintage Summer от 5 до 14 март. Работно време е от 11:00 до 19:00 часа, всеки ден.

Instagram: https://www.instagram.com/vintage_summer/

Website: https://vintagesummerfashion.com/