Стара книга за нова? Да, възможно е! Ела на 24 май между 10:00 и 20:00 часа на ниво партер в Bulgaria Mall и открий нашата библиотека, която превръща старата книга в нова! Донеси ни старите си книги и в замяна ще получиш чисто нова от Booktrading!

А сега ще ви разкажем малко повече за нашата инициатива, която се надяваме да прегърнете силно, както и ние направихме! 24 май е Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Ден, в който искаме да ви напомним, че книгите са важни и заедно трябва да поддържаме магията им вечна. Носейки стари книги, вие ще направите две полезни действия – ще вдъхнете нов живот на позабравените заглавия, тъй като всички получени от вас книги на 24 май ще бъдат дарени на читалище “Надка Караджова – 2012”. А в замяна, вие ще получите нова книга, която да прочетете с удоволствие!

Как ще се случи всичко това?

На ниво партер, до сцената, ще откриете нашата специално създадена библиотека. В нея ще се събират старите книги, които ще бъдат дарени след това. При предаването на старите ви книги, ще ви се предостави талон, с който да посетите книжарница Booktrading, ниво +2, и да вземете своя НОВА КНИГА!

Заглавията, от които ще може да изберете своя фаворит и да си тръгнете с него, са следните:

Общите условия ще откриете ТУК.

Очакваме ви на 24 май, 10:00 до 20:00 часа, ниво партер!