Готови ли сте за пътешествие? Новият начин на живот ни научи, че трябва да гребем с шепи от хубавите моменти на свобода, фриволност и красиви залези. С новата ни лятна кампания целим да ви вдъхновим да напълните куфара с леки и ефирни дрехи, да запалите колата и да посетите красиви места, дори и в нашата страна, на няколко часа разстояние, но толкова вдъхновяващи и освежаващи! 

Когато говорим за дрехи и аксесоари този сезон – те са отново лежерни, удобни и лесно съчетаеми с останалите ви артикули в гардероба. Леките пастелни тонове от есента остават на заден план, когато говорим за лято и пътешествия, и биват заменени от ленени материи в земни тонове, които лесно се комбинират помежду си.

С променливото време ви съветваме винаги да имате под ръка нежна жилетка, която да ви пази в прохладните вечери или дъждовните летни дни. Разбира се, нашето модно предложение е с по-интересна плетка и под формата на риза /или пък стилно бяло сако/, претворена като наметка върху красив топ с пайети, чието парти усещане е смекчено именно съчетавайки го с дрехи в по-лежерен бохо стил. А панталонът? Нашата препоръка винаги е да инвестирате в хубави материи, за да бъдат прохладни дните ви, макар и с дълга дреха – ние подбрахме ленен модел – вечната класика, с нов прочит за Лято 2021.

Знаем, всички имаме нужда от истински преживявания навън, сред природа…дори и в града. Затова с тази романтична визия се надяваме да ви вдъхновим да откривате нови места, да бъдете спонтанни и да се наслаждавате на всеки момент, прекаран в хубава компания, невероятни гледки, красива природа или любими места в града.

P.S. Не забравяйте и за аксесоарите – те променят всяка визия и допринасят с много настроение! Големите очила отново са на почит, а ако имат и леко отбляскващи детайли, които да отразяват красиво слънчевите лъчи, ще бъдете напълно в тенденциите за този сезон. Кожената чанта отново е на почит, а тази в кафяв цвят е добра инвестиция, тъй като се съчетава лесно с почти всички нюанси, които може да имате в гардероба си, а в същото време избягваме черното, което не препоръчваме за лятото – бъдете смели и експериментирайте по-често!
Шикозните шапки с широки периферии подкрепят романтичната женствена визия и ви препоръчваме да ги ползвате освен за изключително красив аксесоар, да се пазите от слънцето :)

Дрехи и аксесоари в различните три визии:

Сет 1:

Риза H&M, топ Liu Jo, панталон LC Waikiki, колие (оранжево) Silver Court, очила Jimmy Choo от Opticlasa, чанта Trussardi от Scandal

Сет 2:

Яке H&M, топ Guess, къс панталон Reserved, сандали Punto, часовник и обеци R.e.d.s.

Сет 3:

Сако Reserved, бански Bul Bel, шапка и обувки H&M, гривна и обеци Silver Court, очила Jimmy Choo от Opticlasa, чанта Punto. 

Всички магазини ще откриете в Bulgaria Mall.