Днес ще ви запознаем с най-веселото и пъстро място в Bulgaria Mall – Play Park, и възможностите вашия малчуган да прекара едно незабравимо лято!

Play Park е забавно и вълнуващо място за деца и възрастни в София, разположен на ниво +3 в Bulgaria Mall. Комплексът е чудесен вътрешен център за забавления и игри не само за най-малките, но и за по-големи деца, тийнейджъри и възрастни.

Play Park се състои от четири парк територии:

Laser Park 

Първата лазерна арена в София ще ви изненада с мрак, силна музика, флуоресцентни графити, димни ефекти и лазерни лъчи. Всеки, играл веднъж, се връща отново, за да се бие още по-добре, докато стане шампион на лазерите. Състезанията са в екипи, а точките се трупат при всеки улучен лазерен опонент! Чудесно забавление за рожден ден, парти, а защо не и за колективни събития!

Jungle Park

Забавлявайте се на нашата прекрасна площадка с катерушки и пързалки. Освен всичко, имаме и сцена за музикални изпълнения, специално за артистичните деца. На ваше разположение ще откриете и удобни съблекални за преобличане. Jungle Park е идеалното място за нестандартно празнуване на рождени дни. Мястото е подходящо за деца над 3 години.

Baby Park 

Това местенце е подходящо за най-малките посетители (между 0 и 3 годинки). Вече има къде да доведете Вашето бебе, а ние Ви обещаваме, че то ще се радва на забавните къщички и играчки в спокойна обстановка.

Terrace Cafe

Terrace Cafe е стилно и свежо място, което разполага с просторна тераса с изглед към София. Кафенето предлага разнообразно меню, подходящо за обяд или следобедно кафе. Заповядайте сами да се убедите, че тук можете да си отдъхнете на спокойствие, докато децата се забавляват в Play Park.

Целодневна лятна занималня

А лятото е вече тук, учебната година сложи своя край и ако през този слънчев сезон няма кой да се грижи за вашите деца – за ден, седмица или месец, то разчитайте на нас –  за поредна година Play Park, Bulgaria Mall предлага за вашите деца лятна занималня с целодневен престой от 08:30 до 18:00 ч. за деца от 5 до 12 години за периода от 3 юни до 13 септември 2019. Освен вкусни закуска, обед и следобедна закуска с включени напитки, ви предлагаме и редица разнообразни занимания: рисуване, дискотека, творчески, настолни и логически игри, приложно изкуство и занимателни работилнички, спортна анимация, математически и логически викторини, игри в зона „Джунгла“ на три етажа и в Лазерна арена, и още приятни изненади – посещение на кино, разходки и разнообразни игри и занимания на открито на детски площадки и в Южен парк.

За вашите деца ще се грижат опитни преподаватели с дългогодишен опит и подход в работата с деца, като заниманията са съобразени с възрастовите особености и възможности на децата.

Предлагаме ви възможности за гъвкава схема на посещение: целодневно, полудневно и от една седмица до един месец. Записването е текущо до 13 септември 2019 г.


Дневна тарифа за едно дете: 25 лв.
Полудневна тарифа за  едно дете (след 12 ч): 20 лв.
За две деца от едно семейство: 46 лв.

Седмична тарифа за едно дете: 120 лв.
Седмична тарифа за две деца от едно семейство: 230 лв.

За въпроси, записване и контакт: Плей парк България Мол, бул. България 69, ет.3., мобилен: +359 888 547 778, е-mail: info@playpark.bg