Януари е месецът, в който всеки един от нас си обещава ново начало. Имаме най-голям стимул да се променим, да започнем да живеем по-отговорно, здравословно, активно. Най-вече разумно. А какво по-разумно от това да пазарувате с намаления до -70%!

Рокля: магазин Liu Jo, ниво партер

Онази рокля, която си хареса декември месец, може да бъде твоя на страхотни цени. Или пък у дома сте на тема обзавеждане на дома? В Bulgaria Mall е пълно с магазини за интериорни решения, от които да изберете последния щрих за вашата къща. Искате да се върнете отново в залата? Спортните магазини тук изобилстват от огромни намаления, които да ви помогнат да допълните спортния си екип и да започнете новата година по-свежи от всякога! Напомняме, че от следвашата седмица може да приложите обещанията си за всекидневни тренировки в новия фитнес Next Level, който ще откриете на ниво -2. Ако сте бързи, може да се възползвате и от страхотна оферта за 3-месечна абонамента карта за 90 лева ТУК.

А ние както винаги искаме да бъдем максимално полезни за вас и сме ви подготвили селекция от страхотни находки, които ще откриете в магазините в Bulgaria Mall. Намаленията стигат до -70%, така че си заслужава след работа или уикенда да се отбиете през мола. Размерите бързо се грабват, така че побързайте :)

Секция: ОБУВКИ и АКСЕСОАРИ

Магазин Punto, ниво партер

Тук открихме едни от най-големите находки. Moon Boots за 129 лева, Tommy Hilfiger и Ugg на страхотни цени, апрески, които изглеждат по-добре от всеки друг зимен ботуш. Препоръчваме ви да не пропускате намалението в този магазин, защото предложенията си заслужават!

Магазин Paolo Botticelli, ниво +2

Ако все пак искате да сте на гребена на вълната и да се сдобиете с тренди модели на страхотни цени с огромни намаления, то Paolo Botticelli е вашето място. А ако вземете някой от тези модели, обещаваме – ще съберете погледите.

Магазин Scandal, ниво партер

Ако имате възможност, определено инвестирайте в качествени обувки, които ще използвате няколко сезона поне. Michael Kors определено е бранд, който освен тренди, е и устойчив във времето. А чантите Coccinlle? Нямат равни. Стил, класа и качесвто. Намаленията тук са до -50%.

Магазин Pronta, ниво партер

Търсите интересен аксесоар? В Pronta винаги ще откриете нещо различно и интересно, а сега и с големи намаления до -50% на кожени чанти, ръкавици, шалове, шапки. Всичко нужно за зимния сезон, който ще продължи още известно време :)

Магазин Silver Court, ниво партер

Стил и изисканост по италиански от Ti Sento Milano – с намаления до -50%! Открий бижутата в магазин Silver Court.

Магазин Estil, ниво +2

През новата година си решил да пътуваш повече? В магазин Estil ще откриете големи намаления на стилни куфари, които да ви отведат на незабравими пътешествия !

Секция: ДРЕХИ

Магазин Liu Jo, ниво партер

И за да е оправдано пазаруването около намаления – в Liu Jo ще откриете модни находки в стилни модели, които не са подвластни на сезонните тенденции. Вечни класики, които всяка дама трябва да има в гардероба си! В магазин Liu Jo, ниво партер, те очакват намаления до -50%.

Магазин MDL, ниво партер

В магазин MDL винаги ще откриете страхотни предложения, които ще направят всеки аутфит различен, цветен и отличаващ се 🤗 Световноизвестни марки с намаления до -70%.  А червеното палто…не сме сигурни, че ще остане още дълго в магазина :)

Магазин Benetton, ниво партер

Повдигни настроението си в студените зимни дни с емблематичните цветни пуловери от Benetton. Подсказваме, че в магазина намаленията са до -50%.

Магазин Reserved

Reserved e ултимативното място за достъпна мода! Страхотни модели, много настроение цвят и огромен избор от модели за всеки вкус. Подбрали сме селекция с интересни рокли в нежно кадифе и задължителното яке teddy този сезон :)

Магазин Catty. ниво +2

В магазин Catty ще откриете от ежедневна елегантна мода до страхотни модели, подходящи за офиса. Разнообразието е голямо и сме сигурни, че ще откриете следващата ви любима рокля там.

Магазин H&M, ниво партер и +1

Няма какво да ви разказваме за H&M, освен да ви покажем какво интересно сме открили в него. Деним якето е неостаряващ тренд, а това е достатъчно топло, за да го носите и през студените зимни дни. Червеното поло е задължително във всеки гардероб.

Магазин Desigual, ниво партер

Това е магазинът на РАЗЛИЧНИТЕ. Desigual имат за цел да бъдат място, в което всеки да открие онази дреха, която ще го описва най-добре – интересна, цветна. Качеството е високо, а цените в момента ниски.

Магазин Esprit, ниво + 1

Едно яке никога не е достатъчно, а сега в магазин Esprit всичко е намалено. Якета във всевъзможни цветове, пуловери, ботуши – има от всичко за всеки :)

Scandal Kids, ниво +1

За малките фешънисти също има огромни намаления в магазин Scandal Kids – най-доброто място за детска мода. Висок клас брандове с намаления до -50%.

Магазин Sport Depot, ниво +2

Всички знаем за новогодишните резолюции и обещания…че от януари влизаме отново във фитнеса и подновяваме спортните си навици. Е, не знаем до кога ще продължи ентусиазмът ни, но поне го направете със стил – в Sport Depot има огромни намаления до -50%:

Секция: КОЗМЕТИКА

DOUGLAS, ниво партер

В Douglas открихме такива находки, че и ние едва се сдържахме да не се възползваме от голяма част от тях. Висок клас козметика и парфюми с намаления, на които няма как да устоите:

Секция: БЕЛЬО

Магазин Triumph, ниво +1

Стилното и удобно бельо винаги повдига самочувствието, а сега намаленията в магазин Triumph стигат до -50%. Поглезете се :)

Секция: ДОМ

Магазин Miele, ниво +2

Miele предлага на своите клиенти продукти, които са еталон за надеждност, ефективност, лесна експлоатация, енергийна ефективност, дизайн и сервизно обслужване. Това отговаря на мотото на компанията „Immer besser“(Винаги по-добри“). А тук сме ви избрали домашни помощници с големи намаления:

Магазин Cook & Home, ниво партер

COOK & HOME е най-новата марка на New Vision Boutique Company.  Марката е създадена, за да направи готвенето у дома по-бързо, лесно и вкусно от когато и да било, а сега в магазина има страхотни оферти: