Ретро и романтизъм съчетани с етнически номад и бохо блус, потопени в заобикалящата ги поп култура, са героите, от последния летен микс на Reserved.

Мароканската локация е не само идеален фон за кампанията, но и вдъхновение за лятната колекция, предлагана от марката. Отправната точка е безгрижното идилично настроение, представено не по обичайния начин, а с добавен техно стил от фестивалите през 90-те години. Както подобава на Reserved, цялата кампания е изпълнена с мултикултурни мотиви – ориенталски модели, етнически препратки и стил, вдъхновен от Балканите. Използването на традициите на различни цивилизации в момента е силна глобална тенденция в модата и поп културата и също преследвана от Reserved както и всичко възможно най-близо до природата. Роклите играят водеща роля в лятната дамска колекция. Акцентира се върху дантелите, романтични и ажурни, наподобяващи рибарски мрежи. Мрежата в много форми се използва от дизайнерите на Reserved при изработката на поли. Други силни елементи са роклите, украсени с фламенко украси и подчератаващи фигурата кройки в райе. Блузите и широките панталони в бакъреночервен цвят са сякаш взети направо от тесните улички на пазарите в Маракеш.

Привържениците на минимализма ще одобрят блузата от дантела във викториански стил, семпъл ленен тренчкот или асиметричен пуловер с един ръкав. Кожени торбички за врата, мини-кошници и плетени торби са идеални допълнения към тази напълно номадска колекция.

reserved bulgaria mall


Основната тема на мъжката линията на Reserved е удобство. Семпли костюми с едноредно закопчаване в прашни цветове или земни нюанси са съчетани със сандали. Ретро стиловете са представени предимно от ризи, съчетани с широки шорти за контраст. Връхните дрехи от лен са в тандем с шарени панталони тип бермуди, добавяйки напълно номадски вид към визията, а блейзерите в цвят каки и противовятърните якета с качулка напомнят за сафари стила. Както при дамската линия – тук също щампите върху тениските са вдъхновени от фестивала Coachella. А аксесоарите? Рибарските шапки, XXL мешки и големите раници допринасят за номадската атмосфера на цялата колекция.

Рейв-стилът сякаш е взет направо от техно-фестивалите през 1990-те, цветовете на пустинята, настроението на саваната. Тoзи микс образува еклектичната колекция на Reserved, изпълнена с идилична атмосфера, която ще бъде перфектна както за лято на морето, екскурзия сред природата, така и в градската джунгла.

reserved bulgaria mall

Заповядайте в новооткрития магазин Reserved, ниво партер и ниво +1, Bulgaria Mall! Очакваме ви!