Заредете сетивата си това лято и позволете на Superdry да ви отведе на безгранично пътуване, с неограничена енергия, достигащи до небесата всеки ден, изпълнен с безкрайни възможности. Цветната, жизнена и обсебваща кампания на Superdry SS19 повдига градуса на настроение и ви предизвиква да излезете и да вземете максимума от всяка секунда това лято.

Тази креативана и цветна среда създава празник за сетивата и повдигат настроението с думите: „Лято или Нищо“, който е верният път  през целият сезон. От слънчевите и забавни басейни до плажа, скачането от скали и карането на скейтборд в летните дни, кампанията е свързана с непрекъснатото движение. Любимите плажните топки са издигнати до гигантски пропорции. Вкусни сладоледи се извисяват високо над калейдоскопските цветове, призивът на Superdry за действие е ясно напомняне да не се скрием вкъщи, а да излезем навън.

Кампанията Superdry SS19 е пресен и иновативен продуктов микс, обогатен с творчески идеи. Superdry’s SS19 при мъжките и дамски облекла улавят енергичния и игрив дух на лятото с редица съвременни стилове и водещи модни тенденциите.

#SummerOrNothing

Марката Superdry може да откриете в магазин FUSION, ниво партер, Bulgaria Mall