Хамбург, март 2019 – Общият роден град и отвореното и позитивно отношение към света са само някои от общите чертимежду модела Тони Гарн и модна къща Tom Tailor, с централен офис в Хамбург, Германия. Като резултат от успешното им модно сътрудничество ви представяме ексклузивната колекция Toni Garrn x TOM TAILOR, демонстрираща ханзейските ценности, изразени чрез инструментите на модата. Лен, спортни мотиви и неонови акценти са само част от уникалния облик на колекцията.

Колекциятa Toni Garrn x TOM TAILOR се фокусира върху кежуъл висококачествени модели от ленени тъкани комбнирани със спортни мотиви. Неонови коралови акценти допълват забавната цветна палитра с уникален дух.

‘Искам жените да се чувстват добре в тази колекция, да могат да посрещат изпитанията на живота с увереност и радост. Любопитна съм как ще се приеме и от феновете ми.Но повече от всичко се надявам, че всички ще могат да усетят колко ми беше забавно да участвам в създаването ѝ’ – казва Тони Гарн.

В основата на колекция Toni Garrn x TOM TAILOR стои естествения стил с модерни изненади в кежуъл облеклото. Летните ленени тъкани се съчетават с органичен памук, и носят полъх на носталгия към спокойното темпо на лежерните почивни дни. Дизайнът на цялата колекция е подчинен на това комфортно чувство. Предложенията в син и бял деним също играят ключова роля в поддържането на атмоферата – от поли – моливис множество копчета, през бял деним и къси панталони, до деним якета с открити шевове. Семплите ризи с къс ръкав са небрежно набрани на талията, а класически тъмносините или раирани гащеризони са идеалния избор за всяко събитие.

Ключова визия за колекцията е кремавия костюм с панталони в многоцветен раиран дизайн. За топлите дни чудесна комбинация е яке с панталони – цигара за елегантен привкус на ежедневието. Райетата са винаги ключов детайл и част от иконичната риза Toni x Tom, която се предлага и в едноцветна версия за по-консервативните клиентки.

Магазин Tom Tailor, ниво партер, Bulgaria Mall