Идващият празничен сезон в JYSK посрещат с два тренда: първият е вдъхновен от семейните ценности и комфорта, който са нарекли Cosy Tradition, а другият е по-земен, черпи енергията си от природата и суровите скандинавски пейзажи – Glacial Escape. В тази статия от JYSK ни предлагат няколко идеи как да внесем класическите коледни символи и цветове във нашия дом.

Трендът Cosy Tradition се осланя на ритуалите и спомените. Един от най-красивите ритуали около празниците е паленето на свещи всяка неделя. Така отброяваме дните до един от любимите празници на малки и големи. LED свещите ODEN имат таймер, който може да регулира пускането и спирането им. По този начин ще имате приятна изненада, когато светнат автоматично, а и няма нужда да проверявате дали сте ги изгасили, излизайки навън.

А какво ще кажете за коледни чорапи, децата ги обожават. В тях можете да поставите малки радости под формата на сладки. Не е необходимо да имате камина, за да ги окачите, можете да направите това на стойка за дрехи или декоративна стълба.

Тук идва моментът с опаковането на подаръците. Използвайте красива опаковъчна хартия или пък от 100% рециклирани материали. По този начин, във всеки случай правите правилен избор.

Празнично настроение и в домашния декор. Можете да постигнете това с помощта на няколко сезонни декоративни възглавници, като KIMBERLIT или KORNSTEN и добавете един приказен елф в ъгъла на канапето или на пейката в коридора…

Тредът Cosy Tradition ще ви помогне да създадете уютна атмосфера в дома и в същото време да добавите игривост в декора!

Поканете уюта и в своя дом като посетите МАГАЗИН JYSK, НИВО -2!