За празничния сезон в JYSK ви представят два нови тренда: Glacial Escape в тон с природата и скандинавските пейзажи и Cozy Tradition – класически, подчинен на комфорта и времето прекарано вкъщи. В тази статия ще ви покажем Glacial Escape. Тук ще намерите нотка вдъхновение в земните тонове, цветова палитра, преливаща от иглолистни гори и скандинавски зимни пейзажи.

С изчистения си външен вид фенерът ALUNIT е една от типичните украси при Glacial Escape. Той е с LED светлина и се захранва с батерии. Освен това има и функция таймер, с чиято помощ ще можете да го изключите автоматично след 6 часа. Фенерът е подходящ за открито пространство и ще ви посреща с топлата си светлина през студените зимни вечери.


Палитрата на този тренд е от черно, прашно сиво, маслинено зелено и петролно синьо. Тези тонове ще останат във вашия дом завинаги и няма да остареят. Един прекрасен пример е декоративната възглавница HORNFIOL от мек шенил.


Внесете коледното настроение с помощта на декорации, свещи и свещници. Декоративната звезда ASLAUG и свещите с форма на елха ALMANDIN и няколко борови клонки ще ви помогнат да постигнете атмосфера на скандинавски лес.


Поканете суровата и тиха природа с помощта на изкуственото коледно дръвче OFIOLIT. Вземете няколко бройки и създайте своя собствена магическа гора. 

През зимните празници по традиция свещите са най-предпочитани. Можете да ги замените с декоративни лампи с батерии. Поставете ги в ъглите на помещението, по този начин ще създадете илюзия за пространство.

Поканете уюта и в своя дом като посетите МАГАЗИН JYSK, НИВО -2!