Отиващото си лято не трябва да ни носи носталгия, а напротив! Тази есен ще бъде БУРЖОАЗНА. Запишете си тази дума, защото ще я срещате доста често. Модните тенденции за Есен/Зима 2019-2020 хвърлят бърз поглед към миналото – буржоазните години на 70-те, блестящата магия на 80-те и диско неона на 90-те. В новата ни кампания залагаме именно на всичко това – а нашето слънчево рекламно лице – Денина грее повече от всякога, защото това е нейният стил – нежен, женствен и носещ уют. Кадрите са заснети изцяло в градска среда, защото топлите летни спомени се заменят със забързаното работно ежедневие, за което сме събрали достатъчно енергиен заряд през последните месеци.

Рипсен панталон: Benetton

Топ: H&M 

Очила, шапка, бижута и обувки: Reserved 

Седемтесетарските нотки са силно застъпени във всички модни тенденции тази есен – буфан ръкави, пандели на деколтето, дрехи с повдигнати рамене – сега е моментът родителите ви да кажат „казах ли ти, че ще се върне тази мода?“,  за която години наред сме смятали, че няма да докоснем. Бъдете смели и заложете на класиката – колкото по-буржоазен е гардеробът ви, толкова по-тренди ще изглеждате!

Ето и няколко модни съвета от нас:

  • Сив костюм

Най-важният елемент в гардероба ви този сезон. По-дълго сако, широк панталон или пола – класическият костюм ще бъде най-верният ви приятел в света на модата тази година

Сако и панталон: H&M 

Чанта: Liu Jo 

Колан и диадема: Reserved

  • Диско неон от 90-те

Преди са привличали погледите в клубовете с тези нюанси, сега те се пренасят и в ежедневието. Със сигурност ще донесат нужната доза яркост в иначе по-монотонните модерни визии този сезон. А и в комбинация със сивия костюм – ще бъдете на гребена на модната вълна!

Рокля, обеци и шал: H&M 

Обувки: Reserved

  • Пандели на деколтето и буфан ръкави

Могат да ви се струват прекалени, но тази есен – колкото повече обем, толкова по-добре! Не се страхувайте, че ще изглеждате като средновековна принцеса – романтичното и нежно излъчване е основно този сезон и с помощта на тези елементи ще направите визията си интересна, различна и в крак с тенденциите.

Черна блуза: H&M

Бяла блуза: H&M

Синя риза с бяла дантела: H&M

Синя блуза с органза: Reserved

Синя блуза с буфан ръкави: Reserved


  • Аксесоари

Диадеми, диадеми и….пак диадеми. Това е основната тенденция при аксесоарите този сезон. Колкото по-обемни, толкова по-добре! Водещата материя е кадифе, но и вариaнтите с перли или мъниста също ще направят визията ви забележителна!

Бъдете смели и се впуснете в осъвременения свят на миналия век – и нека буржоазният тренд завладее сърцата ви!