„Нов сезон, нови приключения“ е слоганът, който вярваме, че ще бъде твой пътеводител в предстоящите вълнуващи месеци! Пролетта е времето, в което природата разцъфва, както и ние самите. Имаме нужда от повече емоции, денят е по-дълъг, а температурите предразполагат ефирни дрехи, много свежест и събиране на спомени, които да ни топлят през зимата!  

Предложенията ни тази година са дръзки, цветни и много смели, защото имаме за цел да ви вдъхновим да експериментирате и да добавите голяма доза настроение в дните си чрез своята визия! Пролет 2022 предразполага ярки нюанси, които за застъпени в колекциите на голяма част от модните брандове – има предложения за любителите на всеки един силен цвят! Във въздуха определено витае желание за пищност – и я получаваме в големи количества! Новият сезон ни провокира за приключения – да общуваме повече, да споделяме удоволствията от живота. И както гурме културата провокира сетивата ни с вкусове и аромати, така и модните находки хранят хедонистите в нас със дозата лукс, която заслужаваме!

Нашите прекрасни стилисти и творци на невероятни визии, Слав и Хубен, пресъздават чрез тази кампания най-устойчивия тренд – вечната любов на жените с обувките, аксесоарите и бижутата. Всяка от нас ги обича, нали? И тъй като една дама трябва да има опции, предложенията са три варианта на пролетен стайлинг на основата на зелена риза, оформил се като цветът на сезона. В тъмната или светлата гама – това е без значение – няма да сбъркате с елемент в този цвят – освен да бъдете в трендовете, ви обещаваме, че ще се чувствате изключително презаредени и свежи!  

P.S. Флоралните мотиви, както и color-block комбинациите също са повече от добре дошли този сезон и силно ви препоръчваме да комбинирате смели цветове като зелено със синьо, оранжево с лилаво, червено с циклама и много други! 

Предизвикваме ви да бъдете по-смели и спонтанни, да се наслаждавате на всеки момент и да се отдадете на свежестта и настроението, които носи пролетта!  
 

Кредити:  

Дрехи: Сако на цветя Benetton, сако Marella от MDL, риза и панталон Reserved, брошка SXY, пръстени от Silver Court 

Аксесоари на масата: пръстени Salvatore Plata от Reds, обувки Moschino, Gucci и Max Mara от MDL, чанти Guess, парфюми Benetton, шалове Desigual и Guess, брошки SXY, прибори и аксесоари за хранене Madame Coco, стол Hamefa 

Всички магазини ще откриете на територията на Bulgaria Mall.