Pop Up Month е нашият проект, в който влагаме много положителни чувства и се надяваме да усещате цялата любов, която струи от кампанията и всички прекрасни български брандове, които събираме на едно място за вас. Подбираме страхотни марки, които досега не са показвани във физически магазин, за да се докоснете до тях, да откриете нови творци и да се впуснете в магията на едно ново шопинг преживяване! Ние, от Bulgaria Mall, реализираме проекта за втора поредна година, след като разбрахме колко настроение и щастие носи на нашите посетители и любителите на български творци! Каним ви да се запознаете в следващите редове с нашите слънчеви гости за април месец! Потопете се в техния свят чрез думи и кадри, а на живо – заповядайте да изживеете приказката с тях на ниво +1!

Първият ни гост този месец са слънчевите Vintage Summer!

Vintage Summer е независим бранд за дрехи, който вдъхновява момичетата да бъдат себе си! Всяка тяхна дреха носи свобода, дава истинска женственост и неовторимост. Вярват в босите крака, залезите, истинските приятели и приключенията. Момичетата зад бранда са ни познати градски лица, които при всяка среща зареждат всичко около тях с неспирна енергия, много позитивни чувства и ни карат да мечтаем за вечно лято! Те ни гостуваха още в предишното издание на Pop Up Month през 2021 година и сме щастливи, че отново ще имате възможност да се докоснете до тяхната истински положителна енергия и заряд!

Нежни материи, слънчеви цветове и много красота ще ви очаква в техния магазин. Да се заредеим заедно за слънце и хубави дни!

Ани и Тина са момичетата зад бранда, които създават красота и ефирност. Те правят дрехите, за които мечтаят и вярват, че правят момичетата по-щастливи! Брандът е изцяло създаден от жени за жени. Моделите носят сила, нежност, много хармония и вярват в истинската красота на всяка жена. Затова новата им пролетна колекция наричат “Devine Woman”, която носи пробуждането на сетивата ни, разцъфването и слънчевите дни.

Елате да се запознаете с тях лично в магазина им и да освежите настороението си за пролетта!

Дати, в които можеш да се насладиш на Vintage Summer : 1 – 6 април  

Facebook: https://www.facebook.com/vintagesummerfashion

Instagram: https://www.instagram.com/vintage_summer/

Website: https://vintagesummerfashion.com/

Следващите ни гости са два невероятни бранда за вашите мъници: Infinity Toy Box & Kids Playhouse

Знаем колко е важно за всеки родител да дава най-доброто за своето мъниче. Infinity Toy Box е първата в България абонаментна услуга за наем на детски играчки, спортно оборудване, игри и книги. Мотото на услугата е „Ние се грижим за играчките, вие – за семейството си“. Услугата е на пазара от декември 2021 и вече има абонати в 9 български града. Платформата предлага избор от близо 600 висококачествени, образователни артикула. Всеки клиент може да тества напълно безплатно за една седмица, след което абонаментът е месец за месец и може да бъде замразен по всяко време.  Услугата е стартирана от двама родители, които разбират променящите се нужди на семействата с деца и затова има също така и либерална политика относно счупени/ загубени части. Сред най-харесваните артикули са катерушки и пиклер триъгълници, батути, уреди за баланс, както и дървени образователни играчки. Освен със семейства с деца, Infinity Toy Box работи и с детски градини и детски центрове.

Kids Playhouse е специалист в проектирането и изпълнението на обзавеждане за детски стаи и центрове. Тяхната мисия е да помогнат на родителите и бизнеса да създадат креативен кът за пълноценна физическа и творческа игра.

Мебелите Kids Playhouse изпълняват най-много функции в триизмерното пространство – игра, сън и съхранение. За разлика от конвенционалното обзавеждане за детски стаи, модулите на Kids-playhouse предоставят многобройни варианти за активна игра у дома чрез елементи за катерене, пързаляне, люлеене, а декорациите и аксесоарите вдъхновяват детското въображение за разнообразни ролеви игри и театър.
Марката Kids-playhouse има две продуктови линии – модулна и обзавеждане по индивидуален проект. Модулността гарантира задоволяване на променящите се потребности на всяка възраст на детето – от момента на прохождането до юношеството, и дава опции за преместване или продажба след употреба.

Дати, в които можеш да се насладиш на Infinity Toy Box & Kids Playhouse : 8 – 13 април  

Facebook: https://www.facebook.com/Infinity-Toy-Box-100228578316425/

Instagram: https://www.instagram.com/infinity_toy_box/

Website: https://infinitytoybox.com/

Facebook: https://www.facebook.com/kids.playhouse.fb

Instagram: https://www.instagram.com/kids_playhouse_com/

Website: https://kids-playhouse.com/

Последният ни участник в тазгодишното издание на Pop Up Month е нашата любима Денина Мартин и нейната красива лятна колекция от Denina Martin Collection!

Колекция Лято 2022 поднася много свежест, нежност и комфорт в актуални и пастелни цветове. Лила, тюркоаз и жълто изпъкват на фона на базисните неутрални и бели в тази колекция. Ленът е силно застъпен като присъствие, а повечето материи са меки, флуидни и падат тежко с усещане за ефирна лятна романтика.  Покани новия сезон с приказните предложения на Denina Martin Collection!

Дати, в които можеш да се насладиш на Denina Martin Collection : 15 – 20 април  

Facebook: https://www.facebook.com/deninamartincollection

Instagram: https://www.instagram.com/deninamartincollection/

Website: https://shop.deninamartin.com/

Ще ви очакваме в POP UP магазините ни, за да се докоснете до страхотни онлайн български брандове, да откриете нови творци и да се впуснете в магията на едно ново шопинг преживяване!