Тази капсулна колекция  преплита две истории, които търсят най-младежката, чиста и цветна същност на Desigual.

„Това е революцията на Desigual“

“Symbols” се фокусира върху дрехи и аксесоари с послания и елементи, които подстрекават революция. Девизи като Liberté, Fraternité y Desigualité. Символи на мир и любов. Позитивизъм. Значението от това да изразиш себе си и да погледнеш от към светлата страна на живота.

Разнообразието в колекцията е изключително цветно, с пънк нотка, като включва плетени якета, палта, рокли, тениски и много аксесоари. Емблематичен е костюмът с черни детайли, който вдъхва живот на всички съобщения, които колекцията иска да ни предаде.

И в допълнение към всичко това стои състезанието между двама млади дизайнери: Rubén Zamora-Vargas, който е с кубинско потекло, и италианката Giulia Venier. От тази магическа комбинация се появява нова колекция, вдъхновена от ДНК-то на Desigual през 90-те години. Преди малко повече от година тези млади таланти се заълбочават в архивите на марката, изсмуквайки същностните й черти и я миксират със своите корени.

Така създадоха колекцията, базирана на лога и емблематични илюстрации.

Техният фокус: денимови гащеризони, унисекс суитчери, тениски с илюстрации и денимови oversize якета. Всяка дреха е осъвременена и излъчва стил, който крещи Desigual повече от всякога!

Артикули от колекцията ще откриете в магазин Desigual, ниво партер, Bulgaria Mall