Чакахме този момент с нетърпение! Лятото все пак си проправя път към нас и ние, от Bulgaria Mall, с радост ти споделяме, че се радваме да те видим отново! Усмихни се и кажи „Здравей“ на любимото си място! Bulgaria Mall с отворени врати за теб.

През изминалите два месеца готвихме, тренирахме, изучавахме нови умения заедно. Надяваме се в нашия блог да сте открили късче вдъхновение, което да ви е било полезно по време на създалата се ситуация. Ние сме тук, за теб, за твоето по-красиво ежедневие. Липсваше ни. И сега сме повече от щастливи да те приветстваме отново в Bulgaria Mall!

За нас най-важно продължава да бъде твоето здраве както и досега – затова сме взели всички задължителни и препоръчителни мерки за безопасност за твоя #safeshopping – просто искахме да ти го напомним.

Лятото въпреки всичко намира път към нас и ние сме вдъхновени за всичко хубаво, което ни предстои! Нека заедно направим топлите дни в града приятни – ние ще се погрижим да ви показваме новите тенденции, с които да приповдигнете настроението си!

Цветовете този сезон ще са светли, бялото е фаворит, особено при роклите. Неоновите цветове пък заеха сърцата на всички модни дизайнери и често ще ги срещате в магазините. Силното им присъствие ни кара да се замислим, дали да не ги добавим към гардероба си – като акцент за по-минимиластично настроените от нас, или като цялостен аутфит, за по-смелите. Така определено ще разграничим промяната в настроението ни – от мрачна зима към лято, изплълнено със слънце и свежест. Сега повече от всякога имаме нужда от цвят в ежедневието си, нали така? Пастелните тонове пък са другата цветна вариация, с която няма как да сбъркате :)

Пазете се, спазвайте всички мерки за безопасност и бъдете здрави! Ние сме тук за вас, когато усетите нужда да се видим отново. Благодарим ви за доверието! Пожелаваме ви спокойствие, слънце в душата и едно свежо, усмихнато и носещо настроение начало на лятото!

Стилист: Константин Стойнов / ELLE

Снимки: Panic Studio

Модели: Сиаме & Евелин / Visage