През месец май към семейството на BULGARIA MALL се присъедини веригата дрогерии dm. Това е 91-вият dm магазин, който се намира на ниво -2 в мола.

Специализиран магазин за дрогерийни стоки 

С откриването на магазина в гр. София, клиентите на dm България ще могат още по-удобно да пазаруват дрогерийни стоки. „Дрогерийни“ са продукти за лична хигиена, козметика, за бебето, за домашните любимци, за почистване на дома, за здравословен начин на живот като био храни, натурална козметика, хранителни добавки и други.

Специализираните магазини на dm присъстват от 12 години в България и са предпочитани за пазаруване на дрогерийни стоки. Първата причина за това е разнообразието от над 14 000 стоки, като в това число влизат и над 1 000 био и натурални продукти. Част от портфолиото са и собствените марки на dm като Balea, Denkmit, alverde и други, които са достъпни единствено в магазините на dm и предлагат отлично съотношение качество-цена. На второ място е удобството и удоволствието за хората да пазаруват бързо в светли и просторни магазини с приятна атмосфера. Трето, клиентът може да получи компетентна консултация от обучен дрогерист.

Био храни и натурална козметика 

В dm магазините клиентите ще могат да открият и разнообразие от продукти, които са както от собствените марки на компанията, така и от най-реномираните европейски производители. Развитието на тези линии е в отговор на все по-голямото търсене от страна на клиентите, които искат да живеят по-здравословно и търсят храни и натурална козметика с доказан биологичен произход.

За dm drogerie markt и dm България 

dm drogerie markt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият такъв в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес марката dm е представена в 13 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 91 магазина в 28 града в страната, а служителите на компанията са над 800. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 30 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio, като продуктите на три от тях не се предлагат в dm България.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“. 

Само на 27.05.2021 г. всеки клиент, пазарувал на стойност над 30 лв., ще получи на каса 15% отстъпка на цялата покупка. Подарък удобна чанта за пазаруване за многократна употреба очаква всеки при направена покупка над 20 лв. и стъклената бутилка или стоманена чаша, брандирана с dm лого, при покупка над 50 лв. само на 27.05.2021. Всички описани подаръци се раздават до изчерпване на наличностите им.

Магазин dm, ниво -2