Март и април месец в Bulgaria Mall са Pop Up Months! Какво означава това?  

През следващите два месеца ще бъдем домакин на няколко модни и детски брандове на селектирани български дизайнери, от които до момента пазарувахме само онлайн. Ние, от Bulgaria Mall, реализираме проекта за втора поредна година, след като разбрахме колко настроение и щастие носи на нашите посетители и любителите на български творци! Възможността на всеки един от нас да се докосне до самия бранд на живо, определено отваря широко врати към едно ново и вълнуващо шопинг изживяване, различно от познатото ни до момента в търговските центрове. И ако има как да внесем свежест и вълнение в обичайното ни ежедневие, ние с радост го правим. Затова ви каним да се запознаете в следващите редове с нашите скъпи гости за март месец – толкова различни, но с изключително отличим характер и стил. Потопете се в техния свят чрез думи и кадри, а на живо – заповядайте да изживеете приказката с тях на ниво +1 през март месец!  

Започваме разказа си всъщност с една истинска приказка, разказана от Steff Wedding.

Steff Wedding е луксозен сватбен бутик, който предлага внимателно подбрана селекция от висококачествени рокли на дизайнери, които не се страхуват да експериментират и да съчетават умело сватбения трепет с леко нетрадиционния стил на роклите. Създателката Симона Бенчева споделя, че при тях можеш да се вдъхновиш и да изразиш своята индивидуалност и собствен почерк в големия си ден. Роклите, които предлагат, са леки и семпли, но открояващи се със запомнящия се стил на Бохо, Винтидж и Ръстик елементи. Всяка рокля е индивидуално селектирана, за да допълни силния дух на всяка дама, предприела стъпка към заветното „ДА“, и има за цел да остави траен отпечатък със своя дъх на свобода, щастие и ефирност.  

Ние добавяме, че освен феерия от красиви ефирни рокли, при Steff Wedding ще откриеш и възможност да обсъдите цялостната организация за големия ден, която да сбъдне мечтите ти за различна и оригинална сватба, която да остане в сърцата на всички присъстващи…и най-вече в твоето, разбира се. 😊  

Дати, в които можеш да се насладиш на Steff Wedding : 7 – 13 март  

Facebook: https://www.facebook.com/Steff.Wedding/

Instagram: https://www.instagram.com/steff.wedding/

Website: https://steffwedding.com/

Следващият ни гост е в чест на най-малките ни посетители, които са готови да изследват света и да се гмурнат в необятните приключения, които предлага ежедневието им! Запознайте се с Wild Bugs – семеен бранд, който цели да покаже на активните родители, че е страхотно да отгледаш щастливи деца без излишни ограничения.

Те предлагат висококачествени артикули, които да направят игрите на децата навън свободни, приятни и вълнуващи! Основните дрехи и аксесоари, които ще откриете при тях, са емблематичните им костюмчета за дъжд, както и леките и удобни гумени ботуши за диво джапане в локви и игра в калта. За най-малките разбойници се предлагат боси обувчици и страхотни леки обувчици за малко по-големите дечица. И въпреки че навън е все още зима, то летните приключения ще дойдат съвсем скоро, затова UV защитните костюмчета за безопасни слънчеви приключения на морето или планината сме сигурни, че ще ви впечатлят!  

Какво обаче ни впечатли най-много в Wild Bugs? Те са избрали част от тяхната колекция да бъдат уникални по рода си международни брандове, които са тествани от тях самите и носят добавена стойност на притежателите на техните продукти. Освен качествен, функционален и красив продукт, представляваните от тях брандове използват висококачествени, екологични материали, избрали са устойчиво производство, проследяват всеки един процес в производството или са сигурни, че работниците, които създават продуктите им имат добри условия на труд, получават необходимите си почивки и справедливо заплащане. А това в днешно време е от изключителна важност и ние сме щастливи да ви предоставим възможността да се докоснете до този бранд чрез нашата инициатива PopUpMonth!  

Дати, в които може да разгледате и закупите на място от Wild Bugs: 15-22 март 

Website: https://www.mywildbugs.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Wildbugsshop

Instagram: https://www.instagram.com/wild.bugs/

Непосредствено след прекрасните предложения за най-малките, на гости очакваме Denica Kurtajoff Atelier.

Бранд за бижута и аксесоари от естествена кожа, истинско произведение на изкуството, което ще направи всяка ежедневна визия – истинска поезия. Фокусът на бранда е насочен към младите, модерни и еманципирани жени, които държат да афишират своите индивидуализъм, независимост и светоглед. Модерната визия идва от геометричните форми и обеми, металическите кожи, които носят асоциации за футуристичен стил. Умишлено се избягват локалните тенденции, в търсене на глобален мащаб, обединяващ различни култури под знаменателя на минималистичната естетика. Някои от колекциите са дръзки, обемни и насочени към дамите със силен характер, които желаят да създават около себе си мощна притегателна сила. Други са по-деликатни, съчетавайки се с вашия аутфит, без да вземат превес. Независимо в коя колекция ще се припознаете едно е сигурно – няма да останете незабелязани!  

Насладете се на бижутата на Denica Kurtajoff Atelier в седмицата: 24-31 март 

Instagram: https://www.instagram.com/denica_kurtajoff_atelier/

Facebook: https://www.facebook.com/DenicaKurtajoffAtelier/

Надяваме се да ви мотивираме да търсите вдъхновение и в по-малките, но стойностни български бизнеси, които не отстъпват по иновация и качество на своите чуждестранни конкуренти. Вярваме, че ще се влюбите в нашите предложения, а съвсем скоро очаквайте повече информация кои ще бъдат и следващите ни гости! За повече информация – следете нашия сайт bulgariamall.bg и нашите профили във Facebook и Instagram . Очакваме ви!